Woning verhuren aan expats in Almere

Inter immo is gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in regio Almere. Heeft u een woning die u wilt verhuren aan betrouwbare expats? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Uw woning verhuren in regio Almere? Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Omdat wij goede contacten hebben met internationale bedrijven én expats in Almere, lukt het ons keer op keer om een woning binnen 2 weken te verhuren aan een betrouwbare huurder.

N

No cure, no pay

N

Enorm netwerk van expats

N

98% in 2 weken verhuurd

N

Gratis promotie op Funda en Pararius

N

100% gescreende huurders

Woning snel én veilig verhuren aan expats

Heeft u een woning die u wilt verhuren? Dan wilt u uiteraard betrouwbare huurders en een goed huurcontract. Bij het verhuren van uw woning werken wij alleen met huurders die wij uitgebreid screenen. Wij stellen hoge eisen aan huurders om de veiligheid van het verhuren van uw huis te waarborgen.

In 98% van de gevallen vinden wij een geschikte huurder binnen 2 weken. Minimale leegstand, dus. Wij zijn erkend VBO makelaar en staan garant voor kwaliteit. Omdat wij vertrouwen hebben in onze diensten werken wij op basis van no cure, no pay. Wat kunt u nog meer verwachten? Professionele foto’s, promotie op Funda en andere huurwoningen websites, begeleiden van bezichtigingen en een goed huurcontract.

Na méér dan 10000 tevreden klanten, weten wij zeker dat ook u tevreden zal zijn. Dit noemen wij de Inter Immo garantie!

100% garantie op betrouwbare huurders

Veiligheid staat voorop. Wij doen dus uitgebreide screenings, tussentijdse inspecties en stellen hoge eisen.

Uw woning in 2 weken verhuurd

Door ons uitgebreide netwerk van 3000 kandidaten, lukt het ons al 25 jaar om een woning in 2 weken te verhuren.

Maximale huuropbrengst

Met onze kennis van de lokale markt en onze expertise als VBO makelaar kunt u rekenen op maximaal rendement.

De voordelen van Inter Immo

N

Samenwerking met multinationals

N

25 jaar ervaring

N

Groot netwerk van expats

N

IJzersterk huurcontract

N

Tussentijdse inspectie huurders

N

Goede afterservice

Een woning verhuren is een belangrijke stap in het leven. Dat geeft u niet zomaar uit handen. Dat snappen wij heel goed. Maak daarom kennis met ons én onze aanpak. Ervaar zelf onze expertise en top-service. Wilt u weten wat uw woning waard is voor de verhuur?

Neem vandaag nog contact met ons op via 036 – 2002 131 of vul het formulier in.

Ik wil meer informatie

Contacteer ons direct op 036 – 2002 131 of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je terug.

4 + 8 =

100% betrouwbare huurders

Zo doen wij dat

Een veilige verhuurperiode staat voorop; daar zorgen wij al 25 jaar voor. Als marktleider op het gebied van verhuur, weten wij als geen ander hoe belangrijk dat is. Daarom screenen wij uitgebreid iedere huurder en stellen we hoge eisen waar zij aan moeten voldoen. Denk aan: een krediet check, werkgeverscheck, omgevingscheck, gemeentelijke check, inkomensverklaring en meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons gerust op 036 - 2002 131

verhuurmakelaar almere
verhuurmakelaar almere huuropbrengst

Maximle huuropbrengst

Zo doen wij dat

Naast een veilige verhuurperiode, kunt u rekenen op een maximale huuropbrengst voor uw woning. Wij kennen de stad, de woningmarkt en de regelgeving; dat is essentieel. Ook geven wij u de juiste handvaten en tips waarmee u nog meer opbrengsten kunt behalen. 

Benieuwd naar de verhuurwaarde van uw woning?
Bel ons gerust op 036 - 2002 131

In 2 weken verhuurd

Zo doen wij dat

Wij doen er alles aan om leegstand van uw woning te voorkomen. Binnen 2 weken vinden wij de ideale huurder. Ons netwerk bestaat uit 3000 actieve woningzoekenden, waaronder expats. Daarnaast maken wij gebruik van de grootste verhuurplatformen: Funda en Pararius.

Wilt u advies of vrijblijvend kennis maken?
Bel ons gerust op 036 – 2002 131

beste verhuurmakelaar almere
verhuurmakelaar almere huuropbrengst

Huis verhuren aan expats in 5 stappen

Uw huis in Almere verhuren aan een expat, dat doen wij in 5 stappen. Wij hebben een enorm netwerk van bedrijven (multinationals) die op zoek zijn naar huurwoningen voor expats. Onze VBO verhuurmakelaars begeleiden u van A tot Z. Hoe pakken we het verhuurproces aan? Hoe vinden we huurders? En wat gebeurt er als uw huis eenmaal verhuurd is? Lees het hier.

→ Bekijk hier onze werkwijze.

Verhuur aan expats in Almere

Indien u Inter Immo makelaars in de arm neemt als verhuurmakelaar voor uw woning in Almere, Amsterdam, Utrecht of Lelystad kunt u rekenen op een geschikte huurder. Wij maken voor de verhuur al jaren met succes gebruik van ons internationale netwerk. Wij presenteren de woning aan zowel Nederlandse huurders als Expats.
Expats zijn hoogopgeleide mensen die voor een internationale organisatie tijdelijk in het buiteland wonen en werken. Het aantal Expats die op zoek zijn naar een huurwoning is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Veel van deze Expats zijn op zoek naar een woning in of nabij onze hoofdstad Amsterdam. Steden als Almere, Utrecht, en Lelystad zijn door hun ligging in de omgeving van Amsterdam voor het verhuren van woningen erg interessant.

Uitgelichte woningen

Verhuurd

Hebridenstraat Almere verhuurd

Hebridenstraat, Almere
€ 1250 p/m | 136 m2 | 3 slaapkamers

Verhuurd

Polenstraat almere verhuurd

Polenstraat, Almere
€ 999 p/m | 58 m2 | 1 slaapkamer

Verhuurd

Pepermuntstraat  almere verhuurd

Pepermuntstraat, Almere
€ 825 p/m | 40 m2 | studio

Meest gestelde vragen over het verhuren van een woning in Almere.
Hoe snel is mijn woning verhuurd?

In de meeste gevallen is uw woning binnen 2 weken verhuurd. Indien blijkt dat uw woning moeilijk te verhuren is, kunt u een maximaal termijn van 5 weken aanhouden.

Hoe vinden wij een betrouwbare huurder?

Nadat wij uw woning geplaatst hebben op diverse verhuurkanalen (denk aan Funda, Pararius ed) starten wij met het selectieproces. Kandidaten kunnen uw woning bezichtigen. Als een kandidaat interesse blijkt te hebben na een bezichtiging, moet er een lijst met benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Zo kunnen wij de financiële positie van de kandidaat beoordelen. Wij stellen vast of de kandidaat aan de inkomenseis voldoet.
Om tot een betrouwbare beoordeling te komen voert Inter Immo diverse controle uit, zoals: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd. Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring selecteren wij een betrouwbare kandidaat en stellen deze aan u voor. Uiteraard heeft u het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder. Inter Immo Makelaar heeft ruim 25 jaar ervaring met het selecteren en screenen van betrouwbare huurders. Wij kunnen u verzekeren van een zeer uitgebreid gescreende kandidaat.

Wat als ik geen huurder vind?

Leegstand komt zelden tot nooit voor. Uw accountmanager bespreekt het verloop van het verhuurproces. Onze ervaring van 25 jaar leert dat wij woningen binnen 2 weken verhuren. Indien blijkt dat de woning lastig te verhuren is, maken wij samen met u een plan. Zo kan er bijvoorbeeld worden besloten om nieuwe foto´s te laten maken, aanvullende marketing, actief bieden aan eigen netwerk of de huurprijs aan te passen. Aanpassingen van de huurprijs zijn altijd marktconform.

Hoe weet ik dat een betrouwbare huurder heb?

Al ruim 25 jaar helpt Inter Immo verhuurders aan een zorgeloze verhuurperiode. Wij weten dus als geen ander waar wij op moet letten bij het selecteren van de juiste kandidaten.
Allereerst werken wij met uitgebreide (strikte) screeningsprocedures, waarbij wij grondig onderzoek doen naar de financiële- en persoonlijke achtergrond van een kandidaat. Op deze wijze sluiten wij mogelijke risicofactoren zo veel mogelijk uit. Daar waar ieder ander genoegen neemt met de verstrekte informatie, gaan onze verhuurspecialisten één stap verder. Het controleren, verifiëren en uitzoeken van aangeleverde documenten is hét startpunt dat leidt tot een zorgeloze verhuurperiode.
Alvorens wij het verhuurproces starten, dient u de huurder goed te keuren. Wij bespreken de financiële situatie van onze aangedragen kandidaat met u. Indien u een goed gevoel heeft bij de kandidaat, gaan wij over tot actie.
Doordat Inter Immo al aan duizenden mensen een woning heeft verhuurd weten wij als geen ander waar wij op moeten letten om een goede huurder te vinden.
Inter Immo verhuurt al ruim 25 jaar woningen in Almere en Amsterdam. Op basis van de opgedane ervaring en specifieke kennis over de verhuur hebben wij een strikte screening protocol ontwikkelt. Daar ieder ander genoegen neemt met de verstrekte informatie, gaan wij één stap verder. Het controleren, verifiëren en uitzoeken van aangeleverde combinatie met ervaren en deskundig personeel

Wat gebeurt er als mijn woning beschadigd wordt?

Inter Immo stelt huurovereenkomsten op waarin verhuurders goed beschermd worden tegen eventuele beschadigingen. Hoewel dat niet vaak voor komt, werken wij toch met een borgstelling. Deze wordt naar u overgemaakt. Mocht er toch schade zijn aangebracht, dan kunt u de herstelkosten inhouden op de borg.

Alvorens wij de woning overdragen aan de huurder, stellen wij een uitgebreid inspectierapport op. De staat van de woning wordt hierin vastgelegd. Het inspectierapport wordt aangevuld met een serie foto’s van de woning, voordat deze verhuurd wordt. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo worden eventuele misverstanden betreffende de woning uitgesloten.

Hoe zit het met de screening en inkomenscheck?

Net als bij een hypotheek aanvraag, dient een huurder allerlei documenten te overhandigen waaruit zijn/haar financiële positie goed zichtbaar is. Inter Immo verifieert deze documenten en gaat na of een kandidaat aan de inkomenseisen voldoet.
Naast een screening op basis van o.a. inkomensgegevens beoordelen wij ook of de huurder een goede match is met de woning en de verhuurder. Een verhuurder heeft uiteraard het laatste woord in de keuze van een huurder.

Waar bestaat een goede huurovereenkomst uit?

Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide —van het standaard— ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijk huurovereenkomst worden mogelijke discussies voorkomen.

Wat als de huurder mijn woning beschadigd?

Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide —van het standaard— ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijk huurovereenkomst worden mogelijke discussies voorkomen.

Hoe zit het met het opbouwen van huurrecht?
Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De contracten worden zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u wel of niet rekening mee kan houden. Vooraf zullen wij u goed informeren en alle opties met u doornemen.
Wat is leegstandswetvergunning?

Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente.

Kan ik jaarlijks de huurprijs verhogen?

Als verhuurder mag u maximaal één keer per jaar de huurprijs verhogen. Ieder jaar nemen wij persoonlijk contact met u op om een eventuele huurverhoging te bespreken. Vanuit onze specifieke kennis van de markt geven advies over een gepaste huurverhoging. Hierbij nemen wij een optimaal huurrendement in acht. Indien gewenst begeleiden en verzorgen wij de huurverhoging en stellen wij een nieuwe huurovereenkomst op. Wij houden te allen tijde rekening met de marktomstandigheden en uw persoonlijke wensen.

Kan ik een niet betalende huurder eruit zetten?

Indien een huurder niet betaalt, kunt u ervoor kiezen om een incassobureau in te schakelen. Bij uitblijven van betalingen aan het incassobureau, dient u een gerechtelijke procedure te starten om de huurder uit huis te zetten.
Echter komt dit in praktijk vrijwel nooit voor. De uitgebreide en strenge screenings die wij hanteren zijn ervoor bedoeld om dergelijke situaties te vermijden. De inkomenseis die wij hanteren zijn dan ook erg hoog.